Zondag 28 april - 20u00: 


Dubbelconcert

1ste setBenjamin Sauzereau - gitaar  solo

Benjamin Sauzereau komt voor een solo gitaar concert, hij stelt zijn CD Harry Lime voor, voor het grootste deel geschreven instrumentale stukken, aangevuld met geÔmproviseerde stukken, ergens te situeren tussen de muziek van Arvo Part, Duke Ellington, The White Stripes en Nino Rota!
We zijn benieuwd.

2de set

 
foto BRUNO BOLLAERT                                                                                                        foto ANTONIO PORCAR

Jeroen Van Herzeele - sax
Casimir Liberski - piano


Jeroen Van Herzeele voorstellen is niet nodig, hij was al regelmatig te gast bij ons. Misschien kunnen we nog vermelden dat hij tegenwoordig toert met het Sal La Rocca Quartet, en met het Gratitude trio. Casimir Liberski leerde zichzelf als kind piano spelen. Toen hij 13 was richtte hij zijn eerste trio op waarmee hij speelde in BelgiŽ en Frankrijk. In 2010 studeerde hij af aan het “Berklee College of Music” alwaar hem als eerste Europeaan de prestigieuze “Presidential Scholarship” werd toegekend. Casimirvolgde les bij Masabumi Kikuchi, Brad Mehldau, Craig Taborn, Jason Moran, Vijay Iyer, Danilo Perez en Steve Hunt.


Nieuw:  TAPAS SCHOTEL

Tapas schotel te verkrijgen met 6 verschillende tapas - prijs 12,50 €
De schotel wordt geserveerd tussen 19 en 20u00

Eten is niet verplicht - concert alleen kan ook nog altijd - Reservatie is gewenst.