Zondag 19 januari - 20u00:  


1ste set


foto Evy Ottermans

Alex Koo - piano

Het parcours van Koo mag er best zijn. De Belgisch-Japanse West-Vlaming belandde via het conservatorium van Kortrijk in Amsterdam en Kopenhagen, om uiteindelijk halt te houden in New York. Daar maakte hij deel uit van een wervelende jazzscene en gaf hij les aan de New York University. Intussen reeg hij ook diverse prijzen aan elkaar en bleef hij als muzikant Ún componist verfijnen. Recent toerde hij nog met zijn trio voor de Jazzlabseries.


2de set

 


Lode Vercampt - cello
Jean-Philippe Poncin - klarinet


Lode Vercampt, een klassiek cellist die op negenjarige leeftijd al laureaat was van de wedstrijd Jeunes Talent, Pro Civitate laureaat werd, de graad Meester in de Muziek haalde aan het Gentse Conservatorium en bij Il Novecento, I Fiamminghi en prima La Musica schitterde.
Maar zijn meesterlijke techniek weerhoudt hem niet (integendeel zelfs) avontuurlijke paden op te zoeken op zijn cello.
 Jean-Philippe Poncin (░1977) studeert af als klarinettist aan de conservatoria van Brussel en Bergen. Verder legt hij zich ook toe op de tenora (Catalaanse schalmei). Zijn  voorliefde gaat uit naar de kamermuziek, naar het musiceren in kleine groepen waar de menselijke ontmoeting centraal staat. Vanuit de openheid en vrijheid binnen de kamermuziek maakt hij uitstappen naar hedendaagse muziek, improvisatie, rock, folkmuziek en theater.Nieuw:  TAPAS SCHOTEL


Tapas schotel te verkrijgen met 6 verschillende tapas - prijs 12,50 €
Gelieve 24u op voorhand te reserveren voor de tapas schotel
De schotel wordt geserveerd tussen 19 en 20u00

Eten is niet verplicht - concert alleen kan ook nog altijd.