Zondag 23 februari - 20u00:1ste set:Jurgen Augusteyns - gitaar

JŁrgen Augusteyns is een Belgisch gitarist en multi-instrumentalist. GeÔnspireerd door gitaristen zoals Amy Brandon, Loren Connors, Derek Bailey en Bill Orcutt maar evenzeer door het werk van Hiroshi Yoshimura, Fennesz en William Basinsky brengt hij uitsluitend gŽimproviseerde muziek, sterk geŽnt op traditionele Amerikaanse muziek maar met een doorgedreven zin voor deconstructie.
Hij werkte oa samen Joachim Badenhorst en Takashi Masubushi

2de set:

 

Pieter Baert - piano
Mattias Laga - klarinet


Pieter Baert studeerde eerst klassiek piano, en begon al heel vroeg met harmonie en improvisatie. Hij werd gevormd door oa. Kris Defoort, Eric Vermeulen en Diederik Wissels, volgde ook workshops bij Kenny Werner en Martial Solal, en in 1997 was hij de eerste jazzpianist die afstudeerde aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Sindsdien speelde hij in binnen- en buitenland (Frankrijk, Nederland, Mexico, Marokko, BraziliŽ, USA) met zijn trio en kwartet, waarvoor hij de meeste muziek schrijft. Hij improviseerde enkele bekende Klara-tunes, stond mee aan de wieg van de electro-bigband Jambangle met Mattias Laga (Jaune Toujours), speelde met oa. Jeroen Van Herzeele, Toine Thys, Teun Verbruggen en vele anderen.
Mattias Laga heeft als klarinettist en saxofonist een bijzondere voorliefde voor verschillende wereldmuzieken en is een gedegen jazz improvisator. Vooral de basklarinet draagt zijn voorkeur weg. Mattias speelt ook in vele formaties die zijn veelzijdigheid verder uitdiepen. Mattias speelt momenteel met Jaune Toujours, Mec Yek, Wofo, Elftwelf en Ledebirds.

TAPAS SCHOTEL

Tapas schotel te verkrijgen met 6 verschillende tapas - prijs 12,50 €
Gelieve 24u op voorhand te reserveren voor de tapas schotel
De schotel wordt geserveerd tussen 19 en 20u00

Eten is niet verplicht - concert alleen kan ook nog altijd.